Lattelecom Interneta piedāvājums – Optikais internets no 14,90€

lattelecom logo

Latvijā vadošais elektronisko pakalpojumu sniedzējs Latvijā piedāvā pieslēgt optisko internetu visā Latvijā sākot no 14,90€. Neatkarīgi no tā, kādām vajadzībām Tu ikdienā visbiežāk izmanto internetu – saziņai ar draugiem, filmu skatīšanai, mūzikas klausīšanai, ziņu lasīšanai, Lattelecom vienmēr nodrošina ar vajadzīgu ātrumu un uzticamu mājas internetu. Lattelecom garantē labu ātrumu, neatkarīgi no tīkla slodzes, bezvadu internetu mājās, beztermiņa līgumu, kā arī diennakts tehnisko palīdzību.

Optiskais internets tiek pārraidīts pa optisko kabeli, kur kā datu nesēji tiek izmanto gaismas stari. Salīdzinājumā ar parasto internetu, optiskais internets izceļas ar tā augsto kvalitāti, kā arī signāla stabilitāti. Tam nav kvalitātes zuduma, kā arī to neietekmē elektromagnētiskie traucējumiem. Lattelecom, atšķirībā no citiem interneta pakalpojumu sniedzējiem Latvijā, saviem klientiem piedāvā minimāli lejuplādes un augšupielādes ātrumu, kas atkarībā no izvēlētā tarifu plāna, attiecīgi ir 30Mbit/s un 20 Mbit/s. Lattelecom šobrīd piedāvā optiskā interneta lietotājiem sekojošus ātrumus: līdz 100 Mbit/s, 200 Mbit/s un pat līdz 500 Mbit/s. Šis ir visātrākais interneta pieslēgums, kas ir pieejams privātpersonām visā Eiropā

Neskatoties uz to, ka optiskais internets ir visātrākais no pieslēguma veidiem, tas nenozīmē to, ka tas ir arī pats dārgākais. Tas ir salīdzinoši tikpat lielā cenā kā vairums citu interneta pieslēgumu. Ja ikdienā skaties daudz filmas un video, optiskais internets būs labākais risinājums. Lattelecom bieži vien rīko arī dažādas akcijas, atlaides un īpašos piedāvājumus, kuru laikā vari iegūt vēl izdevīgāku piedāvājumu.

Ja neesi pārliecināts, vai optiskais internets, ko piedāvā Lattelecom, ir labākais risinājums tieši Tev, salīdzini visus internet sniedzējus salīdzināšanas portālā Gudriem.lv. Tā ir lieliska iespēja salīdzināt visus pakalpojumu sniedzējus jebkurā sev ērtā laikā un vietā. Gudriem.lv mājaslapā Tev nepieciešams ievadīt tikai atrašanās vietu un vēlamo interneta pieslēgumu, dažu minūšu laikā Tev parādīsies, kurš pakalpojumu sniedzējs Latvijā Tev piedāvā pašu izdevīgāko risinājumu. Latvijā interneta pieslēguma pakalpojumus piedāvā ļoti daudzi pakalpojumu sniedzēji, tāpēc ir nepieciešams izvērtēt, kurš no visiem šiem pakalpojumu sniedzējiem ir pats izdevīgākais tieši Tavai situācijai. Iespējams, jau izmanto kādu no interneta pieslēgumiem. Arī tad, ja Tev jau ir interneta pieslēgums, nekad nenāk par ļaunu pārliecināties, vai šis pakalpojumu sniedzējs tiešām Tev ir pats izdevīgākais. Gudriem.lv piedāvā salīdzināt visus interneta sniedzējus. Dažu sekunžu laikā saņemsi informāciju par to, vai Tevis izvēlētais pakalpojumu sniedzējs Tev tiešām piedāvā pašu izdevīgāko risinājumu. Iespējams, ja ir citi pakalpojumu sniedzēji, kuri Tev var piedāvāt vēl izdevīgāku risinājumu, ir laiks padomāt par to, kā ietaupīt līdzekļus un pāriet pie cita pakalpojuma sniedzēja. Gudriem.lv Tev piedāvā iespēju salīdzināt visus pakalpojumu sniedzējus, saņemot ātru, kvalitatīvu un izdevīgu servisu!

Scroll To Top